Rruga “Dervish Hima” Ada Tower
Kati i I-re Tirane, Shqiperi
Suporti Teknik: +355 45 600 110
Shitjet: +355 45 600 111
Posta elektronike
contact@digicom.al


web materiale png-32

Tashme me FIBRA OPTIKE vjen ne SHTEPINE tuaj fale DIGICOM


Perdor ne maximum disa paisje njekohesisht vetem me DIGICOM FIBER Optike

Shkarko filma live HD pa ngecje figure me FIBER-Optike

Stabilitet 100% dhe qendrueshmeri ndja efekteve atmosferike, vetem me FIBER optike

Redukto kohen e marjes se informacionit duke perdorur shpejtesine e FIBRES-Optike

web iconat lart_Page_3
dizenjim slidet 2_Page_1

web materiale png-31

Thuaj Lamtumire sherbimeve TELEFONIKE TE SHTRENJTA


Komuniko me miqte me cilesi dhe pasterti zeri

Me telefonine DIGICOM nuk do te humbasesh telefonatat e rendesishme

Zgjidh telefonine me 100% fiber optike per me shume qendrueshmeri dhe besueshmeri

web iconat lart_Page_1
dizenjim slidet 2_Page_3

web materiale png-2

Coming-Soon

Telefono DIGICOM

Telefono +355 45 600 111 dhe komuniko me agjentet e shitjeve

Perzgjidh paketen

Perzgjidh nje nga paketat tona te internetit qe ju ploteson nevojat

Instalimi

Menjehere pas perzgjedhjes se paketes dhe kontrates nis instalimi

Lundro Online

Lundroni online me shpejtesine e drites...